Yhteystiedot

Antti Torsti

Kvantti Antti Tmi
Pieksämäellä:

Sorvarintie 3
76850 NAARAJÄRVI

Helsingissä:

Valuraudantie 6
00700 Helsinki


p. 0440 968682

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:723098 kpl
Share |

Zero Point Energy

kvantti_riipus.jpg amwand.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkuenergiaa ja aktivointia
 

 

Kristallikynä avustaa parantamisessa


Markkinoilla on runsaasti välineitä, jotka on tarkoitettu tukemaan ihmisen parantumista ja energisointia. Kvanttikynä eli kristallikynä on hoitoväline, joka on saavuttanut suuren suosion mm. Aasiassa, Australiassa ja USA:ssa. Englanniksi kynää kutsutaan nimillä AMWand tai nanowand sekä Zero Point energy wand.
Kristallikynä on energisoitu tietyn teknologian mukaisesti. Samaa tekniikkaa on sovellettu myös kvanttiriipuksessa, joka edistää kantajansa terveyttä.

Mikä kristallikynä on?
AMWand on väline, joka tuottaa ns. nollapiste-energiaa (Zero point energy), josta elämä on saanut alkunsa. Metallisen kuoren sisällä on tarkoin valittujen kristallien ja mineraalien jauhoa - ja siihen on varastoitu nollapiste-energia.
Suljetusta tilasta energia ei pääse pois, mutta se resonoi ympäristöönsä.

Miten kvanttikynä toimii?
Kristallikynän avulla voi välittää parantavaa energiaa kipuileviin ja sairastuneisiin kehon osiin. Nollapiste-energia muistuttaa soluja harmonisesta tilasta ja edistää näin parantumista.
AMWand palauttaa harmonian ja tasapainon kehon bioenergiakentässä. Kun tasapaino on saavutettu, fyysinen keho alkaa sopeutua terveyteen. Jos sairauden tai kipujen syynä on ollut nollapiste-energian epätasapaino, alkaa parantuminen välittömästi.
Lyhyesti sanottuna nollapiste-energia toimii energisenä ohjekirjana. Se muistuttaa DNA:ta toimimaan harmonisella tavalla.

Miten kynää käytetään?

 

Kristallikynää käytetään pyörittämällä sauvaa noin 10 minuutin ajan tasapainotusta tarvitsevan kehon osan kohdalla. Sairas tai kipuileva alue resonoi sauvan värähtelyn kanssa ja tämä seurauksena olo alueella helpottuu. Instrumenttia voi käyttää myös akupunktiopisteiden stimulointiin.
Väline toimii sekä itsehoitovälineenä että terapeuttisena välineenä toista ihmistä hoitaessa. Sitä voi käyttää ihan mihin tahansa itsehoitoon: kipuun, päänsärkyyn, astmaan, fibromyalgiaan, turvotukseen, diabetekseen, hermostovaivoihin, harmonisointiin yms.
Kristallikynällä voi myös energisoida ruoan, juoman ja kasvit. Sitä voi käyttää myös eläinten auttamisessa. Kynä ei vaadi pattereita, latureita, vaan sen sanotaan toimivan jatkuvasti ilman että energia kuluu loppuun.
Sama energia välittyy myös riipuksesta.
Riipusta kannattaa käyttää usein ja sitä voi pitää kaulassaan vaikka jatkuvasti. Näin se toimii nollapiste-energian ja negatiivisten ionien välittäjänä.

Mikä on nollapiste-energia?

Ennen uskottiin, että elektronien ja atomien välissä on tyhjiö, mutta Einstein totesi, että elektronit uivatkin energiameressä. Hän nimitti sitä nollapistekentäksi, koska positiivinen ja negatiivinen lataus ovat yhtä suuret. Eli niiden summa on nolla.
Nollapistekenttä on kaiken energian alkuperäinen, puhtain muoto ja se on niin voimakasta, että kuutiometri sitä riittäisi nostamaan maailman kaikkienvaltamerten veden lämpötilan kiehumispisteeseen. Vasta kvanttifyysikot ovat aivan viime vuosituhannen lopussa alkaneet keksiä keinoja tuon energian hyödyntämiseksi. Kristallikynä on yksi tapa hyödyntää nollapiste-energiakenttää.
Kun nollapiste-energia tulee kosketuksiin fyysisen kehon kanssa, se alkaa tasapainottaa soluja muistuttaen niitä alkuperäisestä tasapainotilasta. Jos solut jo ovat tasapainossa, kynän vaikutus ei tunnu miltään, mutta jos solut ovat epätasapainossa, alkaa tapahtua!


Nollapiste-energian käyttöaiheita 

Nämä tuotteet ovat osoittautuneet hyväksi mm. seuraavissa oireissa:

- krooninen kipu
- reuma

- selkäkivut

- migreeni

- päänsärky

- heikentynyt nestekierto

- tulehdukset

- univaikeudet

- kipeät lihakset

- ruuansulatushäiriöt

- allergiat

- turvotukset

- masennus

- iho-ongelmat

- kuukautisvaivat


Lisätietoja:

- Youtubessa on useita videoita hoito tapahtumista

- Lue Sielun peilin artikkeli kristallikynästä


TILAA NYT tästä verkkokauppaani

 

Käyttöideoita kristallikynille

Kerro sinäkin jos olet keksinyt jotain mikä toimii lähettämällä viesti - julkaisen verkkosivuilla käyttökelpoiset ideat.


Energiahoito

Tehdessäsi energiahoitoja voit pitää hoitavassa kädessäsi sauvaa tai riipusta kaulassasi. Silloin rauhoitat myös hoidettavan kehon nollapiste-energioita.
Jos käytössäsi on useita kristallikyniä - käännä ainakin yksi kynistä osoittamaan poispäin hoidettavasta.
Mielenkiintoisia vaikutuksia saa aikaan myös laitettaessa kristallikynät hoidettavalle jalkoihin (sukkiin) tai käsiin. Näin luot energiavirtauksen pääenergiakanaviin. Itse olen todennut, että on hyvä laittaa vasemman jalan kynä osoittamaan ylöspäin ja oikean alaspäin. Kannattaa kuitenkin itse kokeilla, miten löytää kynille sopivat asennot.

Olen huomannut, että kristallikynästä saa erilaisia vaikutuksia sen mukaan millä tavalla oman tietoisuutensa suuntaa. Oikein vahvan energian saa aikaan esimerkiksi silloin, kun keskittyy 20 cm kynän yläpuolelle ja samalla lähettää hoitavaa energiaa ” kynän lävitse”.


Mielipahan lievitykseen

Ystäväni Robert yhdysvalloista on hoitanut nollapiste-energialla jo usean vuoden ajan. Hän opetti minulle tekniikan, joka toimii silloin kun ihmisellä on vaikea päästää irti mielipahastaan. Tee siis tämä kun hoidettavasi mieltä painaa jokin asia:

Pyydä henkilöä seuraamaan katseellaan kristallikynän kärkeä liikuttamatta päätään. Samalla liikuta kynää haravoiden koko hänen näkökenttänsä alue. Löydät kohtia, joissa silmä ei pystykään vapaasti seuraamaan kristallikynää. Hoida juuri tätä kohtaa parin minuutin ajan. Tee se eri etäisyyksiltä, muutamasta senttimetristä aina kentän laidalle asti. Testaa uudelleen pystyykö silmä seuraamaan tämän kohdan yli. Jos kohta on hoidettu, siirry seuraavaan kohtaan tai jatka haravoimista.


Vyöhyketerapian avuksi

Voit käyttää kristalli kynää vyöhyketerapia tikkuna ja/tai energisoida hoidettavaa pistettä pyörittämällä myötä- tai vastapäivään. Voit myös kokeilla kynän kääntämistä osoittamaan kehosta poispäin ja visualisoida energian poistumisen kehosta.


Akupisteet ja muut kehon voimapisteet

Käytä samoin kuin vyöhyke terapiassa.

Kannattaa kokeilla myös virrattaa energiaa meridiaanien kautta. Pidä silloin käsiä meridiaanin eri pisteissä tai kyseisen meridiaanin elimen päällä. Kristallikynää voi pitää katalyyttina jossain päin energia silmukkaa.


Ruoat ja juomat

Energisoi ruoka tai juoma kristallikynällä pyörittämällä sitä minuutin verran myötäpäivään tarjoilu astian päällä.


Huoneen energisointi

Laita riittävän vahva kumilenkki tai naru kiinni sauvan klipsuun. Pyöritä sauvaa huoneen keskellä myötäpäivää muutamia minuutteja. Tällä tekniikalla voit myös hoitaa montaa henkilöä kerralla.


Hoitavat öljyt, voiteet ja linimentit

Lataa hoitoaineet sauvalla ennen käyttöä - noin minuutti riittää!

Korvat

Korvissa on noin 150 akupunktiopistettä. Rullaa sauvalla korvia ylös alas 3-4 minuuttia per korva. Jos teet näin ainakin 7 minuuttia päivässä tulet ajan oloon huomaamaan energisyytesi nousseen ja olet saanut hoitavaa stimulusta vaivoihin, joista et välttämättä ole edes tietoinen. 

Pyörivä alusta

Robert Ameriikasta kertoi, että kun laittaa kynän moottrilla pyörivälle alustalle nousee koko huoneen energiat. Löysin valokuvaliikkeestä Tammifoto (puh. 0401855505) pyörivän alustan, jossa oli joku led valo - sen kait pitäis mainostaa jotain kristalli esinettä. Laitoin kristallikynän sen päälle ja todellakin huomasin vaikutuksia - hyvä idea!