Yhteystiedot

Antti Torsti

Kvantti Antti Tmi
Pieksämäellä:

Sorvarintie 3
76850 NAARAJÄRVI

Helsingissä:

Valuraudantie 6
00700 Helsinki


p. 0440 968682

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1019171 kpl
Share |

Detox hoitolaitteen ostaneille tiedoksi

Tälle sivulle alan kirjoittaa asiakkaiden esittämiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Ion Detox Ammattilaisille:

4.2.13 - Miksi joillain Detox-laitteen käyttö kursseilla opetetaan käyttämään vain vahvinta hoitoa nr.5:sta ja sinä opetat olemaan varovainen ja mieluiten olemaan käyttämättä hoitoja 4 ja 5?

- En tiedä kuka opettaa tälläistä. Minua se huolestuttaa, kun olen nähnyt aika rajujakin hoidon jälkeisiä olotiloja, kevyemmistäkin hoidoista ja toivoisin, että hoito pidetään miellyttävänä ja turvallisena. Kuulin perusteluna, että kun olemme positiivisten ionien ympäröiminä kaiken aikaa, niin tuo 5. ohjelman 100% negatiivisia ioneja olisi ratkaisu tähän tasapainottomuuteen.

Itse ajattelen: Positiiviset ionit hyökkäävät jatkuvasti kännyköistä, wlan laitteista, langattomista ohjauslaitteista kuten blue tooth yms., sähkölämmityksestä ja yleensäkin tästä nykymailman sähköisestä tekniikasta. Puolen tunnin vastahyökkäys Detox laitteen ioneilla on mitätön korjaamaan tilannetta ja laittaa asiakkaan hyvin voinnin vaakalaudalle. Ehdotan, että hoidot tehdään edelleen asiakaslöhtöisesti - asiakkaan reaktioita kuunnellen - varovasti hoito-ohjelmaa tarvittaessa voimistaen, jos hoidon aiheuttamat hoitoreaktiot antavat myötä ja vaikuttaa, että asiakkaan tilanne vaatisi voimakkaampaa hoito-ohjelmaa.

Ioni haasteeseen suosittelen Kvantti riipusta, joka antaa käyttäjälleen jatkuvasti kohtuullisen määrän negatiivisia ioneja. Tätä tuotetta voit ostaa myös jälleen myyntiin 5:n tai 10 kpl erissä hinta on edullinen - kysy.

5.2.13 - Miksi suosittelet mineraalitankkausta hoidossa käyneille?

- Länsimainen teollistuminen on vienyt mineraalit pois arjen elämästä. Ruokasuola, puhdistettu vesi ja sähköuuni ovat kenties suurimmat syyt, ettemme saa riittävää mineraali takkausta. Ruokasuolasta on poistettu muut mineraalit paitsi natrium ja kloridi. Siihen on tosin lisätty jodi. Sähköuunien myötä emme enää saa leivän pohjaan jäänyttä tuhkaa, joka sisälsi myös lähes kaikkia mineraaleja.

Suosittelen päivittäistä veden juomista johon on lisätty merisuolaa. Ohje.